Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50549 Library:50641 in /home/df/public_html/mesterimaramureseni.ro/database.php on line 21
Meşteri Maramureşeni: Construcţii din lemn, case din lemn şi pe structură din lemn, scări din lemn, amenajări interioare şi de grădină, mobilier din lemn la comandă

Profilul companiei

Meşteri Maramureşeni

Provenind dintr-o regiune în care lemnul a avut întotdeauna un rol important în viaţa de zi cu zi a oamenilor, Meşteri Maramureşeni a simţit nevoia de a implementa un standard de calitate în toate proiectele sale.

Beneficiind de o infrastructură puternică şi având un grad mare de mobilitate, ea a reuşit să aducă tradiţia în contextul modernităţii. De-a lungul a peste 12 ani de activitate, Meşteri Maramureşeni s-a impus în domeniul construcţiilor din lemn, realizând numeroase lucrări atât de profil tehnic, cât şi artistic.

Provocarea a fost mereu un factor de progres şi responsabilizare, astfel încât în prezent, compania, cu experienţa acumulată, poate împinge performanţele lemnului ca material de construcţie la limitele maxime.

Mesteri Maramureseni